Επιλογή Σελίδας

Προγραμματίστε μία δωρεάν ON LINE συμβουλευτική
για την γονιμότητα και την εξωσωματική γονιμοποίηση
με τον Μιχάλη Κυριακίδη  MD, MSc.
Γυναικολόγο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής,
Υπεύθυνο Ιατρό International Dpt. Embryolab.

Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα για το ραντεβού σας.
Συμπληρώστε την φόρμα με τα πεδία και πατήστε το πλήκτρο “Κλείστε online Ραντεβού”
Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο 2310474747 ή στο email: onlineivf@embryolab.eu για να προγραμματίσετε το προσωπικό σας online ραντεβού.

Το πάθος μας για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και η επιθυμία μας να είμαστε μαζί σας με ασφάλεια, αμεσότητα και φροντίδα, οδηγεί το Embryolab στη νέα ψηφιακή εποχή ώστε να «μένουμε σπίτι» και να παραμένουμε συνδεδεμένοι.

Δημιουργήσαμε το Embryolab Connect, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ιδιωτικής και ασφαλούς σύνδεσης για 2 ή και περισσότερους χρήστες προκειμένου άμεσα και με ασφάλεια να έχετε τη δυνατότητα ζωντανής συμβουλευτικής με Ειδικό της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Συνεχίζουμε την επικοινωνία μας και την προετοιμασία για την εξωσωματική γονιμοποίηση έτσι ώστε με την κατάλληλη ιατρική και εμβρυολογική καθοδήγηση να αξιοποιήσουμε τον χρόνο και μαζί να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη θεραπεία σας.

Εξελίσσουμε την επιστήμη και αναπτύσσουμε τεχνολογία αιχμής, εστιάζοντας σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα που βασίζονται στη λεπτομερή μελέτη προετοιμασίας της θεραπείας σας, επιτυγχάνουμε να σχεδιάσουμε το καλύτερο θεραπευτικό σχέδιο για εσάς και να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας για μια πλήρη εγκυμοσύνη.

#Μένουμε_Ασφαλείς

#Μένουμε_Συνδεδεμένοι

Μένουμε πιστοί στο όνειρο μας και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα.

Μένουμε αισιόδοξοι και σωστά ενημερωμένοι.

ΜΟΝΑΔΑ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Εθνικής Αντιστάσεως 173-175
551 34 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 474747, F. 2310 475718
www.embryolab.eu info@embryolab.eu

Πιστοποίηση - Διαπίστευση

COVID SHIELD LOGO