Προγραμματίστε μία δωρεάν online συμβουλευτική για την γονιμότητα και την εξωσωματική γονιμοποίηση

  • MSc. PMI-RMP Σύμβουλος Κλινικής Εμβρυολογίας Διευθύντρια Embryolab Academy, Συνιδρύτρια Embryolab

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε ημέρα και ώρα για το ραντεβού σας

Επιλεγμένο Ραντεβού

Πληροφορίες Επικοινωνίας

*Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο 2310474747 ή στο email: onlineivf@embryolab.eu για να προγραμματίσετε το προσωπικό σας online ραντεβού.

Το πάθος μας για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και η επιθυμία μας να είμαστε μαζί σας με ασφάλεια, αμεσότητα και φροντίδα, οδηγεί το Embryolab στη νέα ψηφιακή εποχή ώστε να «μένουμε σπίτι» και να παραμένουμε συνδεδεμένοι.

Δημιουργήσαμε το Embryolab Connect, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ιδιωτικής και ασφαλούς σύνδεσης για 2 ή και περισσότερους χρήστες προκειμένου άμεσα και με ασφάλεια να έχετε τη δυνατότητα ζωντανής συμβουλευτικής με Ειδικό της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Συνεχίζουμε την επικοινωνία μας και την προετοιμασία για την εξωσωματική γονιμοποίηση έτσι ώστε με την κατάλληλη ιατρική και εμβρυολογική καθοδήγηση να αξιοποιήσουμε τον χρόνο και μαζί να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη θεραπεία σας.

Εξελίσσουμε την επιστήμη με τεχνολογία αιχμής και εμπειρία 20 ετών. Εστιάζουμε στην εξωσωματική με εξατομικευμένα πρωτόκολλα που βασίζονται στη λεπτομερή διερεύνηση και προετοιμασία της θεραπείας σας. Έτσι σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς, το δικό σας θεραπευτικό πλάνο ώστε να επιτύχουμε υγιή εγκυμοσύνη

#Μένουμε_Ασφαλείς
#Μένουμε_Συνδεδεμένοι

Μένουμε πιστοί στο όνειρο μας και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα.
Μένουμε αισιόδοξοι και σωστά ενημερωμένοι.