Ești pe cale să planifici acum o Consiliere gratuită ONLINE pentru fertilitate și FIV

  • MD, M.Sc. Medic ginecolog specializat în reproducerea asistată

Rezervați online consultația

Alegeți o dată și ora pentru programarea dvs.

Numirea selectată

Informații de contact

*Alternativ, ne puteți contacta direct la adresa de e-mail: onlineivf@embryolab.eu ca să vă rezervați programarea dvs online.

Coordonatoare FIV

Pasiunea noastră pentru reproducerea asistată și dorința noastră de a fi alături dvs. în siguranță, direct și cu grijă, a condus pe Embryolab în noua era digitală ca să putem „Rămânem în siguranță” și sa „Rămânem conectați”.

Am creat Embryolab Connect, o platformă de ultimă generație pentru conectivitate privată și sigură pentru 2 sau mai mulți utilizatori, astfel încât să puteți avea consultați directe și sigure, cu un specialist în Reproducere Asistată.

ΣContinuăm comunicarea noastră și pregătirea pentru FIV, astfel încât, cu îndrumările medicale și embriologice adecvate, să putem profita la maxim de timp și să asigurăm împreună cele mai bune rezultate posibile în tratamentul dumneavoastră.

Avansăm știința și dezvoltăm o tehnologie de ultimă oră, concentrându-ne pe protocoale individualizate bazate pe un studiu detaliat al pregătirii tratamentului dumneavoastră, suntem capabili să vă proiectăm cel mai bun plan de tratament pentru dumneavoastră și să vă maximizăm șansele de o sarcină la termen.

#Rămânem_în_siguranță
#Rămânem_Conectați

Rămânem fideli visului nostru și ne pregătim corect.
Rămânem optimiști și bine informați.