Zakazi sada Besplatne ONLINE konsultacije vezano za plodnost i vantelesnu oplodnju

  • B.Sc., M.Sc. PMI-RMP Biolog, Sr. Klinika za embriologiju, akreditacija ESHRE, Direktorka laboratorije Embryolab

Zakažite online sastanak

Odaberite datum i vreme za vas online sastanak.

Odaberite termin

Informacije

*U suprotnom, možete da se obratite direktno na email adresu: onlineivf@embryolab.eu da zakažete vas lični online sastanak.

IVF koordinator

IVF koordinator

Naša velika želja da uvek imamo poslednju reč tehnologije dovela nas je do toga da možemo sa sigurnošću da budemo uz vas i on line jer smo razvili digitalne aplikacije koje nam to omogućavaju, da budemo sigurni a da budemo povezani.

Zato smo stvorili Embryolab Connect, platformu koja je sigurna i koja će nam omogućiti da komuniciramo sa vama, gde se mogu povezati dva ili više korisnika kako bi ste sa sigurnošću imali sastanak sa timom specijalista za asistiranu reprodukciju.

Nastavljamo da komuniciramo, da se pripremamo za postupak vantelesne oplodnje kako bi uz preporuke lekara i embriologa utrošili vreme korisno kako bi smo doprineli da imamo što bolje rezultate.

Unapredjujemo nauku i tehnologiju, baziramo se na odredjivanje protokola za svaki par posebno dajući važnost uradjenim analizama i pripremi za sam proces. Radimo sve što ide vama u korist kako bi ste imali najbolji mogući rezultat, ostvarenje trudnoće.

#Ostajemo_sigurni
#Ostajemo_povezani

Ostajemo verni snovima i pripremamo se najbolje moguće
Ostajemo optimistični i obavešteni