Selectează o Pagină

transparent transparent

Rezervați acum o personala consultație online gratuită, privind fertilitatea și FIV.

Programați o întâlnire online cu Embryolab și pregătiți fertilitatea dvs., oriunde vă aflați.

Programează acum
o consultație gratuită ONLINE
pentru fertilitate și FIV
cu Doamna
Alexia Chatziparasidou
MSc,PMI-RMP
Consultant Clinic Embriolog ,
Director Academiei Embryolab
Co-fondator al  Embryolab Clinica de Fertilizare

Programează acum
o consultație gratuită ONLINE
pentru fertilitate și FIV
cu dl
Michalis Kiriakidis
MD, MSc.
Ginecolog în Reproducere Asistată,
Șef medical al Dpt Internațional. Embryolab.

Kiriaki Papadopoulou

coordonatoare internațional

FIV de la distanță. SE POATE!

Infertilitatea este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cuplurile in varsta reproductiva. Pe măsură ce tehnologia și știința au evoluat semnificativ, marea majoritate cuplurilor vor reusi obiectivul lor. Cuplurile sunt informate și solicită un tratament. Uneori departe de locul de reședință, chiar și în altă țară.

Când Unitatea Specializată de Reproducere Asistată aleasa se află la sute de kilometri distanță, apar întrebări:
„Voi reuși să-mi ating obiectivul?”
„Cei care mă vor ajuta sunt departe!”
“Pot face tratament FIV de la distanță? Este posibil? „
Cele patru provocări principale cu care se confruntă un cuplu care face un FIV de la distanță sunt siguranța și organizarea tratamentului, calitatea acestuia și bineînțeles succesul acestuia. Și modalitatea de a face față acestor dificultăți este de a alege o clinică bine organizată, cu experiență în furnizarea de terapie la distanță, care, în calitate de “orchestrator”, va organiza întregul proces.

Citiți mai multe

 

 Programări online gratuite pentru Fertilitate

Echipa științifică Embryolab: Ginecologi, Embriologi, Psihologi, Geneticieni vă stau la dispoziție pentru a oferi consiliere și discuții gratuite cu privire la evaluarea și discuția rezultatelor, etapele tratamentului, prima intalnire și asistență prin videoconferință.

Fertilitatea și tratamentele de fertilizare in vitro necesită o planificare și pregătire atentă. Începând consilierea la timp și de la distanță pentru a economisi timp putem să:

1. să fim informați corect și în detaliu cu privire la problemele care ne interesează.
2. să efectuam toate investigatii diagnostice necesare înainte de a începe orice tratament.
3. să îmbunătățim stilul nostru de viață și să pregătim corpul nostru înainte de terapia de Reproducere Asistată. O alimentație sănătoasă, evitarea alcoolului, renunțarea la fumat poate îmbunătăți calitatea ovocitelor și a spermei.
4. să ne apropiem, atât de noi înșine, cât și de partenerul nostru, pentru a ne pregăti pentru schimbările care va aduce în viața noastră tratamentul care planificăm.

Echipa Științifică Embryolab este alături de noi pentru a planifica tratamentul, a finaliza pregătirea noastra și a continua cu tratamentul.

#Rămânem_Fertili

Programarea online:

•este gratuita
•ne oferă posibilitatea de a cunoaște Unitatea pe care o vom alege, de oriunde ne-am afla
•necesită mult mai puțin timp decât o întâlnire față în față (fără transport, mai puțină pregătire)
•ne oferă posibilitatea de a primi sfaturi de la Experți, pe care le vom folosi pentru a fi mai bine pregătiți pentru tratamentul nostru.

#Rămânem_Conectați

Conexiunea va avea loc prin Embryolab Connect, o platformă inovatoare de conectare privată și sigură, care ne permite să comunicăm cu dvs. în direct, cu calitate și protecție absolută privind datele dvs personale și sănătatea tuturor.

Prin mobil, tabletă sau PC, 2 sau mai mulți utilizatori se conectează astfel încât să puteți avea o consultatia în direct și în siguranță cu Echipa de Reproducere Asistată Embryolab prin intermediul browserelor obișnuite (Chrome, Edge, Firefox, Safari), fără a fi nevoie să instalați alt program sau aplicație.

 

Pentru o cale sigură către Fertilitate

În contextul protecției și siguranței angajaților, cuplurilor și partenerilor noștri împotriva coronavirusului (COVID-19), Embryolab este prima unitate de reproducere asistată medical din Grecia care a fost certificată cu „CoVid Shield”.

Embryolab respectă pe deplin instrucțiunile Ministerului Sănătății, EODY, Autorității Naționale pentru Reproducerea Asistată Medical și Organizaţiilor Internaționale oficiale de Reproducere Umană (ESHRE, ASRM) și, pe baza acestora, ia toate măsurile preventive necesare.

În același timp, însă, pasiunea noastră pentru reproducerea asistată cu inovație tehnologică și dorința noastră de a fi alături de dvs. cu maxima siguranță, promptitudine și îngrijire, confirmă persistența noastră în toți acești ani în dezvoltarea aplicațiilor digitale inovatoare pentru a

#Rămânem_în Siguranță

Femeile și bărbații care planifică o sarcină în viitorul apropiat pot fi vaccinați pentru COVID-19?

Programul de vaccinare progresează rapid în țara noastră și în întreaga lume și inevitabil ridică întrebări cuplurilor care încearcă să conceapă.

Instrucțiunile și recomandările oficiale ale organizațiilor științifice internaționale pentru vaccinarea femeilor și bărbaților care așteaptă sau doresc să aibă un copil, ne sunt comunicate de către Nikos Christoforidis, MD, MSc, FRCOG, Chirurg Obstetrician-Ginecolog, Director științific si clinic Embryolab si Co-fondator Academiei Embryolab.

Citiți mai multe

Embryolab este o Unitate de Reproducere Umana Asistată Medical standard, care funcționează în Salonic din 2004. Echipa Embryolab este formată din medici de vârf, embriologi și oameni de știință din multe specialități cu o vastă expertiză și experiență în reproducerea asistată.

Cu persistență în calitate și echipamente la vârf de tehnologie, Embryolab este certificat din 2007 până astăzi cu ISO9001: 2015, EN 15224: 2017.

Este prima Unitate de Reproducere Asistată Medical din Grecia certificată cu Schema de Certificare privată TÜV AUSTRIA CoVid Shield.

Embryolab susține fertilitatea cu scheme de tratament adaptate particularităților și nevoilor personale ale fiecărui cuplu.

La Embryolab lucrăm în fiecare zi cu respect la visul oamenilor de a deveni părinți.

Schimbăm vieți, creăm familii!

CLINICA DE REPRODUCERE UMANA ASISTATA
Leoforos Ethnikis Antistaseos 173-175
551 34 Kalamaria, Thessaloníki
Τ. +30 2310 474747, F. +30 2310 475718
www.embryolab.eu info@embryolab.eu

Certificare - Acreditare

COVID SHIELD LOGO

© 2020 Embryolab. All Rights Reserved.

Development by Embryolab