Selectează o Pagină

transparent
Programați acum o consultație online gratuită personală pentru fertilitate și fertilizare in vitro.

Programați o întâlnire online cu Embryolab prin siguranța casei dvs. și pregătiți fertilitatea dvs.

Conexiunea se va face prin Embryolab Connect, o platformă de conectare privată și sigură, care ne permite să comunicăm cu dumneavoastră în direct, cu o calitate și protecție absolută pentru datele personale și sănătatea tuturor.

Prin intermediul dispozitivelor mobile, tabletei sau calculatorului, sunt conectați 2 sau mai mulți utilizatori, astfel încât să puteți avea în mod direct și în siguranță o consultaţie live cu echipa specialiştiilor de reproducere asistată a Embryolab, prin intermediul browserelor obișnuite (Chrome, Edge, Firefox, Safari), fără a fi necesar. instalarea unui alt program sau aplicație.

Programează acum
o consultație gratuită ONLINE
pentru fertilitate și FIV
cu Doamna
Alexia Chatziparasidou
MSc,PMI-RMP
Consultant Clinic Embriolog ,
Director Academiei Embryolab
Co-fondator al  Embryolab Clinica de Fertilizare

Programează acum
o consultație gratuită ONLINE
pentru fertilitate și FIV
cu dl
Michalis Kiriakidis
MD, MSc.
Ginecolog în Reproducere Asistată,
Șef medical al Dpt Internațional. Embryolab.

Kiriaki Papadopoulou

coordonatoare internațional

Online programare gratuită de fertilitate.

Echipa științifică Embryolab: Ginecologi, Embriologi, Psihologi, Consilier Genetic vă stau la dispoziție pentru a oferi consiliere și discuții gratuite privind evaluarea și discuția rezultatelor, cursul tratamentului, prima cunoștință și sprijin prin teleconferință.

În contextul protecției și siguranței angajaților, cuplurilor și partenerilor noștri împotriva coronavirusului (COVID-19), Embryolab respectă pe deplin orientările Ministerului Sănătății EODY, Autorității Naționale pentru Reproducerea umană Asistată Medical și Organizațiilor Internaționale Oficiale de Reproducerea umană (ESHRE, ASRM) și pe baza acestora au fost luate toate măsurile de precauție necesare.

În același timp, totuși, pasiunea noastră pentru reproducerea asistată cu inovația tehnologică și dorința noastră de a fi alături de dvs. cu siguranță, imediatitate și îngrijire, confirmă persistența noastră de-a lungul anilor în dezvoltarea de aplicații digitale inovatoare pentru a

#Rămânem_în_siguranță

#Rămânem_Conectați

#Rămânem_Fertili

De ce să-mi rezerv o programare online în acest moment, atât timp cât ghidurile organizațiilor de reproducere recomandă amânarea?

Tratamentele de fertilitate și FIV necesită o planificare și pregătire atentă. Echipa științifică Embryolab rămâne alături de noi pentru a planifica tratamentul, pentru a finaliza pregătirea și pentru a continua terapia noastră, atunci când este în siguranță pentru noi.

Această perioadă cu totul specială, pe lângă dificultățile evidente, ne oferă și oportunități pe care viața noastră zilnică le ascunde, cum ar fi mai mult timp pentru:

  1. A fi informați în mod valid și detaliat despre subiectele care ne interesează.
  2. Să efectuăm toate testele diagnostice necesare înainte de a începe orice tratament.
  3. Îmbunătățirea stilului nostru de viață și pregătirea corpului nostru înainte de terapia de reproducere asistată. O alimentaţia sănătoasă, evitarea alcoolului și renunțarea la fumat pot îmbunătăți calitatea ovocitelor și a spermei noastre.
  4. Să ne apropiem, atât de noi înșine, cât și de partenerul nostru, ca sa ne pregătim pentru schimbările pe care va aduce în viața noastră Încercarea pe care planificăm.

 Programare online:

  • este gratuită
  • ne oferă posibilitatea de a cunoaște unitatea pe care o vom alege, din siguranţă casei noastre
  • necesită mult mai puțin timp decât o întâlnire personală (fără călătorii, mai puțina pregătire)
  • ne oferă oportunitatea de a primi sfaturi de la experți, pe care îi vom folosi în perioada de așteptare ca să ne pregătim cât mai bine pentru tratamentul.

În acest timp solicitant, alegem să fim fertili, siguri și informați cu Embryolab de partea noastră.

Embryolab este o unitate standardizată de reproducere asistată medical, care funcționează în Salonic din 2004.
Echipa Embryolab este formată din medici de top, embriologi și oameni de știință de multe specialități, cu înaltă specializare și experiență vastă în reproducerea asistată.
Insistând asupra calității și echipamentelor în fruntea tehnologiei, Embryolab este certificat din 2007 și până în prezent cu ISO9001: 2015, EN 15224: 2017.

Embryolab susține fertilitatea cu regimuri terapeutice care se adaptează la particularitățile și nevoile personale ale fiecărui cuplu.
La Embryolab lucrăm în fiecare zi cu respect la visul oamenilor de a deveni părinți.
Schimbăm vieți, creăm familii!

CLINICA DE REPRODUCERE UMANA ASISTATA
Leoforos Ethnikis Antistaseos 173-175
551 34 Kalamaria, Thessaloníki
Τ. +30 2310 474747, F. +30 2310 475718
www.embryolab.eu info@embryolab.eu

Certificare - Acreditare

COVID SHIELD LOGO

© 2020 Embryolab. All Rights Reserved.

Development by Embryolab